Marec 30, 2022
Telo

Dostaňte svoje telo opäť do formy!

 

Celulitída sa vám bohužiaľ nevyhla a ani silueta vášho tela nie je podľa vašich predstáv, a to aj napriek tomu, že si svedomito strážite váhu a pravidelne cvičíte? Majú vaše bruško, boky a zadoček ďaleko k dokonalosti, o ktorej snívate? Nebojte sa, riešenie existuje! Nebolí, je úplne neinvazívne, a okrem skvelých výsledkov ponúka aj príjemný relaxačný zážitok, a to všetko priamo v srdci Liptova.

Ak vás trápia ovisnuté kontúry tela a túžite naozaj efektívne bojovať proti celulitíde, kŕčovým žilám, opuchom či nechcenému hromadeniu tuku, vyskúšajte naše unikátne prístrojové ošetrenia v salóne Studio Sirius v Liptovskom Mikuláši. Jedná sa o inovatívne prístrojové ošetrenia, ktoré medzi sebou môžete rôzne kombinovať. Vaše telo tak môžete za pomoci moderných medicínskych postupov dostať do formy pomerne rýchlo a jednoducho. V kombinácii s pohybom a odporučeným jedálničkom navyše získavajú výrazne vyššiu účinnosť.

Najmodernejšie technológie vo vašich službách krásy

Telová rádiofrekvencia vďaka inovatívnej patentovanej technológii umožňuje účinne riešiť celulitídu. Veľmi účinne a rýchlo spevňuje a vypína pokožku na rôznych častiach tela (brucho, ruky, nohy, zadok, chrbát). Jedná sa tak o nebolestivú, bezpečnú a vysoko účinnú metódu k vymodelovaniu postavy a spevneniu ochabnutej pokožky. To celé za pomoci kombinácie moderného prístroja a účinných sér, ktoré zaručujú viditeľné výsledky už po prvej aplikácii. Už počas niekoľkých ošetrení je možné výrazne zmeniť siluetu postavy. Toto ošetrenie tiež urýchľuje metabolickú výmenu, zvyšuje cirkuláciu krvi a zlepšuje bunkovú aktivitu. Samotné ošetrenie je tak nielen skvelým prostriedkom k perfektnému telu, ale aj jedinečným zážitkom, pri ktorom si dokonale odpočiniete.

telové ošetrenia

Starostlivosť šitá na mieru

Problémy aj požiadavky sa môžu dáma od dámy líšiť, preto si môžete vybrať ošetrenie najviac vyhovujúce výsledkom, ktoré chcete dosiahnuť. Vyskúšať môžete neinvazívne spevnenie a formovanie tela. Koncentrovaná ultrazvuková kavitácia pomáha výrazne eliminovať telesný tuk. Vďaka novej nízkej citlivosti prispieva k zníženiu celulitídy a obvodu tela. Vyznačuje sa vysokou intenzitou ultrazvuku nízkej citlivosti, ktorý zaisťuje skutočne viditeľnú regeneráciu kože a formovanie postavy v zmysle jej spevnenia a remodelácie s výrazne vyššou účinnosťou oproti iným neinvazívnym ošetreniam. 

Dať zbohom opuchom, hromadeniu tuku, kŕčovým žilám a zatočiť s únavou a vyčerpaním organizmu môžete aj za pomoci modernej lymfodrenáže. Tá vďaka unikátnej technológii dokáže strojnásobiť efekt stimulácie oproti akémukoľvek inému prístrojovému ošetreniu, a kúsok po kúsku tak odblokovať tok vašej lymfy. Ponúka tak skvelý spôsob, ako ľahšie odviezť z tela škodlivé látky a toxíny a znova naštartovať správnu cirkuláciu lymfy. Tieto ošetrenia môžete kombinovať a absolvovať každý deň, vďaka čomu dokážete zrýchliť ich účinok. Telo vašich snov tak máte na dosah ruky. 

Vaše Studio Sirius

2021 © freetech.digital