Marec 17, 2022
Tvár

Fotorejuvenizácia - viditeľný lifting do 30 minút

 

Vyskúšajte obľúbený trik celebrít, ktoré si toto ošetrenie obľúbili, a vyzerajú vďaka nemu mladšie už v priebehu niekoľkých minút.

Trápia vás vrásky a ochabnutá pokožka? Fotorejuvenizácia za pomoci intenzívneho pulzného svetla (IPL) zlepšuje kvalitu pokožky a výrazne redukuje známky starnutia. Pomáha pri kožných nedokonalostiach spôsobených starnutím a externými vplyvmi. Táto unikátna kombinácia prenosu svetla a tepla stimuluje kolagén, elastín a proteoglykán. Podporuje tak tvorbu kolagénu, tým zjemňuje vrásky, redukuje rozšírené póry a pleť sa rozžiari. 

Fotorejuvenizácia naozaj funguje - ako? Takto! 

Elastín je nažltlá jednovláknitá bielkovina, ktorú produkujú ojedinelé vretenovité bunky s oválnym jadrom – fibroblasty (kožné bunky zodpovedné za tvorbu kolagénu). Okrem veku je nepriateľom fibroblastov aj UVA zložka slnečného žiarenia a solárií, ktorého pričinením dochádza k fotostárnutiu. Moderná kozmetológia sa pri prevencii starnutia sústreďuje práve na ochranu týchto vzácnych zamšových buniek. Elastín má schopnosť rozťahovať a sťahovať sa. Tým elastínové vlákna umožňujú pružnosť celej kože. Kolagén, ktorý v zamši produkujú fibroblasty podobne ako elastín, je najdôležitejšou bielkovinou v organizme človeka. V koži predstavuje až 70 % bielkovín, a preto má nenahraditeľný význam pre jej vzhľad a zdravé fungovanie.

Fotorejuvenizácia je neinvazívne ošetrenie, ktoré omladzuje pokožku intenzívnym pulzným svetlom, a využíva pri tom princíp selektívnej fototermolýzy (zahrievania). Špeciálne vybraný svetelný lúč IPL stimuluje fibroblasty (kožné bunky zodpovedné za tvorbu kolagénu a elastínu). Zvyšovaním teploty sa v pokožke spustia prirodzené regeneračné procesy, čím sa začne zvyšovať produkcia vlákien, ktoré pomáhajú udržiavať mladistvý vzhľad, a začne sa zlepšovať mikrocirkulácia krvi, vďaka čomu je pokožka lepšie vyživovaná a okysličená. Enzýmy vylučované fibroblastmi ničia zastaraný, starý a poškodený elastín, kolagén a kyselinu hyalurónovú, pričom ich nahrádzajú novými a zdravými. Fotorejuvenizácia je preto jeden z najmodernejších kozmetických postupov, ktorý bol špeciálne vyvinutý na reprodukciu týchto buniek, ktoré sú zodpovedné za pevnosť, pružnosť, hydratáciu a krásu vašej pokožky. 

Ošetrenia špeciálnymi prístrojmi iba v rukách vzdelaného odborníka 

Na fotorejuvenizáciu je potrebný moderný prístroj BTL EXILITE™, ktorý je vybavený progresívnou IPL technológiou. Ponúka jedinečnú podporu regenerácie na základe účinkov svetelnej LED terapie, vďaka čomu sa používa na omladenie, vyhladenie pleti, a odstránenie nežiaducej pigmentácie. Ošetrenie by však mal vždy vykonávať profesionál a školený odborník. Na správny a bezpečný účinok je totiž potrebné prístroj správne nastaviť a prispôsobiť jeho intenzitu a funkciu vašej potrebe. Fotorejuvenizácia je vhodná pre všetky zdravé osoby a zaisťuje vysoký stupeň bezpečnosti a komfortu počas ošetrenia.

Veľa profesionálnej muziky za málo peňazí

Samotné ošetrenie tváre väčšinou netrvá dlhšie ako 30 minút a prvé zlepšenie pokožky uvidíte už za jeden – dva týždne po prvom sedení. Kúra väčšinou pozostáva zo 4 – 6 ošetrení medzi ktorými by mal byť dodržaný časový interval 3 – 4 týždne. Pre konsolidáciu výsledkov sa následne odporúča vykonávať udržiavaciu kúru raz za rok. Túžite vyzerať mladšie a zdravo? Objednajte sa na fotorejuvenizáciu k našej odborníčke pani Ružene Kružliakovej.

Tento zákrok je bezbolestný, rýchly, a omnoho lacnejší ako invazívne liftingové operácie. Dajte si však pozor na lacné IPL ošetrenia. Vysoká kvalita a odbornosť sa môžu odraziť v o niečo vyššej cene, no vždy sa radšej zverte do rúk skutočnému profesionálovi. Len tak uvidíte vami želané výsledky. 

Vaše Štúdio Sirius

 PRED

Vrásky pred ošetrenímVrásky pred ošetrením

PO

Vrásky po ošetreníVrásky po ošetrení

2021 © freetech.digital